Lääkkeetön vaihtoehto keholle ja mielelle

Energiatason kohentamiseen, kivun lievitykseen, unettomuuteen, elimistön puhdistamiseen, ruokahalun tasapainottamiseen, stressin lievittämiseen ja moneen muuhun.

LifeWave-laastarit ovat fototerapiaa ja vaikuttavat elimistöön tehokkaasti toimivien akupisteiden kautta. Akupunktio kuuluu myös moderniin lääketieteeseen. Laastarit ovat patentoitua teknologiaa, kliinisesti dokumentoitu ja WADA:n (World Anti Doping Agency) hyväksymiä.

LifeWave tuoteperheeseen kuuluu paljon muitakin erinomaisia tuotteita. Kun haluaa voida hyvin ja energisesti sekä löytää lääkkeetön vaihtoehto, esimerkiksi särky- tai unilääkkeille, suosittelen LifeWavea.

Toimin LifeWave-jälleenmyyjänä. Käytän laastareita säännöllisesti ja niiden avulla pystyn elämään ilman lääkkeitä. Kerron mielelläni LifeWave-tuotteista lisää.

Kipua voi hoitaa turvallisesti ja lääkkeettömästi. LifeWaven IceWave-laastari vähentää nopeasti sekä tehokkaasti kipua ja tulehdusta.

Unettomuutta voi hoitaa myös turvallisesti ja lääkkeettömästi. LifeWaven Silent Nights-laastari parantaa unen laatua ilman lääkkeiden sivuvaikutuksia.

Liikunnan tukena voi käyttää yleisesti energiaamme lisääviä laastareita. LifeWaven EnergyEnhancer-laastari lisää tasapainoa, joustavuutta, voimaa ja kestävyyttä kehoomme.

Sokerinhimoon saatat saada apua SP6:sta. LifeWaven SP6 Complete-laastari säätelee ruokahalua ja makeannälkää sekä tasapainottaa hormonitoimintaa.

Silloin kun on vaikea rentoutua ja rauhoittua Aeon-laastari on hyvä, helppo ja turvallinen vaihtoehto. LifeWaven Aeon-laastari alentaa fyysistä ja psyykkistä stressiä sekä kehon tulehdustilaa. Aeon tehostaa kaikkien muiden LifeWave-laastareiden toimintaa.

Carnosine-laastari vahvistaa elintoimintoja, terveyttä ja lisää kestävyyttä jopa 125%.

Huono ravinto, ilmansaasteet sekä monet kemikaalit vaikuttavat kehoomme epäsuotuisasti. LifeWaven Glutathion-laastari vahvistaa vastustuskykyä ja yleistä terveyttä sekä poistaa myrkkyjä kehosta.