Hyvinvoiva Keho Mieli Sydän

Ansaitset valmentajan, jonka kanssa voi puhua ja ratkoa elämän pulmatilanteita sekä valmentajan, jonka kanssa voi liikkua hyvällä mielellä ja tehokkaasti.

Tavoitteesi voi olla stressin vähentäminen, itsen arvostus, energian lisääminen, voimakkaammat lihakset, saada tasapainoisempi olo.

Haluan valmentajana kannustaa vahvuuksien löytämisessä, viedä ajattelua parempaan suuntaan, ohjata kohti tasapainoisempaa oloa ja ottaa vanhuus vastaan vahvempana.

Ikääntymisen ei tarvitse olla ikävää, vaan pitämällä kehon aktiivisena ja mielen vireänä, saa uutta virtaa tuleviin vuosiin.

Valmennuksen kulmakivet

Ajatukset & tunteet

Koko hyvinvointimme perusta lähtee ajatuksistamme. On tärkeä keskittää ajatukset siihen mitä aidosti haluaa. Kuuntele siis tarkkaan mitä ajattelet ja mitkä ajatukset tuottavat hyvää oloa ja mitkä pahentavat sitä. 

Tavoitteenani on luoda hetki aikaa pysähtyä – missä olen nyt ja minne suuntaan haluan elämääni viedä.

Liikunta

Mikä on liikunnan merkitys ja arvo silloin, kun ei viihdy kehossaan, mutta motivaatio parempaan oloon on täysin hukassa? Keskittyykö välttämään sairauksia vai pysymään terveenä? 

Tavoitteenani on tuoda innostusta, turvallisuutta, uusia ideoita keholliseen harjoitteluun. 

Lepo

Uni on yhtä tärkeä kuin ravinto tai liikunta. Hyvä uni auttaa säätelemään stressiä, parantaa keskittymiskykyä ja nostaa aktiivisuustasoa. Uni on ihmisen ilmainen terapeutti, sillä keho ja aivot tarvitsevat lepoa.

Tavoitteenani on antaa vinkkejä parempaan unen laatuun ja keinoja, joilla voi rentoutua.

Ravinto

Ruoka on energiaa, rakennusainetta, informaatiota, lohdutusta, nautintoa, lääkettä. Mikä on ruoan merkitys itselle? Se mitä me syömme ja kuinka paljon kerralla, on ratkaisevaa hyvinvointimme kannalta.

Tavoitteenani on antaa vinkkejä kuinka saada ravinto tärkeäksi osaksi hyvinvointia. Se on yhdistelmä ruokia, jotka tuovat hyvän olon. 

On mahdotonta inhota hyvinvoivaa minää!