Espoo
0503545185
tiina@hih.fi

Tiina

Toiminta-ajatus – hyvät ajatukset ja teot terveessä kehossa

Perustin HiH:n 2012 halusta parantaa omaa sekä muiden hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Suhtaudun intohimoisesti oman terveyden ylläpitämiseen ja tätä samaa terveyttä ylläpitävää voimaa haluan jakaa myös muille.

Sitkeys voisi olla toinen nimeni. Se mihin ryhdyn, teen sen aina 100 %. Uskon siihen, että elämä kuljettaa meitä juuri oikeaan suuntaan. Kun uskaltaa erehtyä, olla avoin ja utelias niin harhapoluilta oppii uutta. Mielestäni epäonnistumista parempi sana on elämänkasvu. Mottoni on: Elämä muuttuu ja muutun sen mukana.

Hyvinvointiopintoni saivat alkunsa työpaikkakurssin yhteydessä saadusta oivalluksesta 2006 ja siitä se sitten lähti. Yli 20 vuoden ajan olin kahdessa kansainvälisessä yrityksessä. Kansainvälinen työympäristö on erinomainen kenttä oman maailmankuvan laajentamiseen eri näkökulmista.

Valmentamisessa, toisten innostamisessa ja oivallusten kautta jaan parhaiten monipuolista osaamistani sekä vuorovaikutustaitojani. Elämä on kuljettanut minut tähän hetkeen. Tämä hetki on jo menneisyyttä sekä tulevaisuutta ja meillä on vain tämä hetki.

Valmennan tiedoilla, taidoilla ja sydämeni kutsumuksella.

Hyvinvointiopintoni ensimmäinen askel oli koulutettu hieroja. Tutkinnon kautta ymmärrän kehon anatomian kattavasti eli miten lihakset liikuttavat ja luinen rakenne tukee tai rajoittaa meitä. Hierojana huomautan kehon virheasennoista, sillä ennakoimalla pysyy kunnossa!

Hierojan länsimaisen lääketieteen vastapariksi tuli kiinalainen lääketiede ja valmistuin shiatsu masteriksi. Shiatsulla ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti akupainannalla. Tuhansia vuosia vanha ja viisas lähestymistapa ihmisen hyvinvointiin lisäsi elämääni paljon uutta ulottuvuutta. Tuon itämaisen viisauden näkökulmia omaan valmennukseeni.

Valmennan kehoa Personal Trainerin lihaksilla ja lempeällä, mutta tavoitteellisella otteella. Ymmärrän kehossamme tapahtuvista muutoksista, kun ihminen täyttää 50 vuotta. Valmennuksessa otan aina huomioon kehon rajoitukset. Myös ravintoasiat ovat olennainen osa valmennustani.

Kehohuollon lisäksi kiinnostuin ihmisen mielen toiminnasta. NLP:n parissa vierähti viisi vuotta. NLP on kuin henkinen fitness eli siinä harjoitellaan mielen lihaksia. Se on malli siitä, miten aivomme toimivat eli miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme. NLP on muuttanut minua paremmaksi versioksi itsestäni ja se on pysyvä osa elämääni. NLP Trainerinä haluan valjastaa mielen uskomaan itseen sekä rohkaista luottamaan intuitioon.