Toiminta-ajatus – hyvät ajatukset ja teot terveessä kehossa

Perustin HiH:n 2012 halusta parantaa omaa sekä muiden hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Suhtaudun intohimoisesti oman terveyden ylläpitämiseen ja tätä samaa terveyttä ylläpitävää voimaa haluan jakaa myös muille.

Sitkeys voisi olla toinen nimeni. Se mihin ryhdyn, teen sen aina 100 %. Uskon siihen, että elämä kuljettaa meitä juuri oikeaan suuntaan. Kun uskaltaa erehtyä, olla avoin ja utelias niin harhapoluilta oppii uutta. Mielestäni epäonnistumista parempi sana on elämänkasvu. Mottoni on: Elämä muuttuu ja muutun sen mukana.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaamisen lisäksi minulla on yli 20 vuoden kokemus kahdesta kansainvälisestä yrityksestä. Kansainvälinen työympäristö on erinomainen kenttä oman maailmankuvan sekä näkökulmien laajentamiseen.

Valmentamisessa, toisten innostamisessa ja oivalluttamisen kautta jaan parhaiten monipuolista osaamistani sekä vuorovaikutustaitojani.

Valmennan tiedoilla, taidoilla ja sydämeni kutsumuksella.

Hyvinvointiopintoni ensimmäinen askel oli koulutettu hieroja. Tutkinnon kautta ymmärrän kehon anatomian kattavasti eli miten lihakset liikuttavat ja luinen rakenne tukee tai rajoittaa meitä.

Hierojan länsimaisen lääketieteen vastapariksi tuli kiinalainen lääketiede ja valmistuin shiatsu masteriksi. Shiatsulla ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti akupainannalla. Tuhansia vuosia vanha ja viisas lähestymistapa ihmisen hyvinvointiin lisäsi elämääni paljon uutta ulottuvuutta.

Valmennan Personal Trainerin lihaksilla ja lempeällä, mutta tavoitteellisella otteella. Ymmärrän kehossamme tapahtuvat muutokset, kun ihminen täyttää 50 vuotta.

Kehohuollon lisäksi kiinnostuin ihmisen mielen toiminnasta. NLP on kuin henkinen fitness eli siinä harjoitellaan mielen lihaksia. Se on malli siitä, miten aivomme toimivat eli miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme. NLP on pysyvä osa elämääni.