Espoo
0503545185
tiina@hih.fi

NLP hyvinvointivalmennus

Ajatukset, tunteet ja teot kohti tasapainoa

HELP IS HERE

Valmentaa kohti parempaa terveyttä,  itsetuntemusta, itsensä ohjaamista ja toteuttamista, motivoitumista sekä vuorovaikutustaitoja.
Yksilö- ja ryhmävalmennukset, luennot, koulutukset.

Lisätietoja

COACHING IN ENGLISH

HiH coaches towards better health,

self-knowledge, self-management,

self-realization, motivation, social and interpersonal skills.
Coaching individually or in groups, public speaking, training.

Please read more

LIFEWAVE-TUOTTEET

Lifewave-tuotteet helppoon itsehoitoon. Lääkkeetön ja luonnollinen vaihtoehto mm. kivunlievitykseen, unettomuuteen, energiatason kohentamiseen, immuunipuolustuksen parantamiseen, stressitilan lievittämiseen.

Lisätietoja

Mitä NLP hyvinvointivalmennus on?

NLP eli Neuro viittaa hermojärjestelmäämme, Linguistic kieleen ja kielen rakenteeseen, Programming toimintamalleihin ja -tapoihin. NLP on menetelmä, jolla voidaan ymmärtää ja muuttaa käyttäytymismallejamme erilaisten harjoitusten avulla. Mieltämme voi uudelleenohjelmoida. Tehtyä ei saa tekemättömäksi, mutta voimme aina muuttaa suhtautumistamme menneeseen. NLP:n avulla olen itse alkanut voimaan paremmin, sillä erilaiset pelkotilat, rajoittavat uskomukset ja ymmärrys siitä mihin huomio kiinnittyy se kasvaa ovat vaihtuneet iloisempaan sekä rennompaan kehoon ja mieleen.

Hyvinvointimme neljä tekijää ovat myönteiset ajatukset, liikunta, ravinto ja palautuminen, jotka kannattelevat myös valmennustani – yksittäin sekä yhdessä. Asiat sujuvat saumattomammin, kun keho, mieli ja tunteet ovat suhteellisen tasapainossa keskenään. Tasapainon ja sisäisen rauhan saavuttaminen helpottavat sopeutumista elämässämme koko ajan tapahtuviin muutoksiin. Ne lisäävät sopusointua itsen kanssa, ymmärrystä toisten tunteista ja näkökulmista, yhdessä tekeminen erilaisten ihmisten kanssa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi tulee helpommaksi.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntemus tuo valmennukseeni selkeyttä, johdonmukaisuutta, läsnäoloa sekä rauhallisen otteen. Lähtökohtana on, että omien oivallusten kautta hyvinvointi rakentuu parhaalla mahdollisella tavalla. Oivalletaan yhdessä!

Aitoa, asiantuntevaa ja rohkaisevaa valmennusta

KEHO KOHTI TASAPAINOA

Kun tarvitset lihaksiin voimaa, kehoon joustavuutta ja tasapainoa, ravintoneuvontaa tai palautumiseen liittyviä vinkkejä niin mietitään yhdessä sinulle sopivin vaihtoehto. Ottaisitko ensimmäisen askeleen kohti liikunnan terveysvaikutuksia, kun sinulla on luotettava valmentaja rinnalla?

Tarkemmat tiedot

MIELEN MONET MAHDOLLISUUDET

Mielen toiminta on kokonaisvaltaista. Ihminen on sitä mitä hän ajattelee koko päivän. Se miten ajattelee määrittää sen, miten toimii ja mitä tuntee. Tunteet ja toiminta määrittävät lopputuloksen. Kaikki alkaa ajatuksestamme. Tietoisuus omista ajatuksista, tunteista ja toiminnasta tekee arjesta helpompaa.

Tarkemmat tiedot

VUOROVAIKUTUSTAIDOT

Omat tunteet on hyvä tunnistaa miten ne ilmenevät eri vuorovaikutustilanteissa, mm. tärkeä neuvottelu, esimiestyö, Itselle hankalaksi koetun henkilön kohtaaminen, empatia. Inhimillinen käyttäytyminen tapahtuu tiedostamattomien prosessien kautta, jopa 90 prosenttisesti, jossa sitä ohjaa uskomukset, automaattinen mielen ja tunteiden toiminta.

Tarkemmat tiedot

ESIMIESTYÖHÖN VOIMAVAROJA

Valmennukseni avulla pyrimme löytämään ne voimavarat, jota esimiestyössä tarvitaan oman joukueen menestyksekkääseen luotsaamiseen. Esimiestyössä tarvitaan myös kykyä saada aikaan haluttuja reaktioita muissa, innostaen ja rakentavasti ohjaten, joihin saat NLP-työkaluja. Merkittävimmät voimavaramme ovat ajatuksissamme ja tunteissamme.

Tarkemmat tiedot

Mihin suuntaan haluaa kehittyä?

Elämässä eteenpäin päästäkseen on tärkeä tunnistaa mitä kohti on menossa, asettaa jonkinlainen päämäärä ja alkaa työstää omia ajatuksiaan kohti tavoitetta.

MITÄ HALUAA?

Pyrkiikö olemaan terve vai ehkäisemään sairautta? Ajattele mitä ajattelet.

OMAT VOIMAVARAT

Omien voimavarojen ymmärtäminen auttaa suunnan löytämisessä.

SUUNNITELMALLISUUS

Joustavuus, luovuus ja ratkaisukeskeisyys ovat suunnitelman kantavat voimat.

EDISTYMINEN

Isoissa muutoksissa on hyvä tarkastella edistymistä välietapeilla.

Asiakkaan sanoin

Help is Here valmennus

OP Loimaa

Henkilökuntavalmennus sekä Naisten illan (+60 hlö) luento Tunteet vuorovaikutuksessa

OP Loimaa henkilökuntapalaute: Mielenkiintoinen aihe, joka antoi erilaista näkökulmaa omaan tekemiseen.

Esityksessä tuli hyvin esille, että meillä on aina mahdollisuus valita miten ajattelemme sekä käsittelemme asioita.

Tiinalla on lämpö ja lähimmäisen ymmärrys mukana puheessa ja häntä on miellyttävä kuunnella.

Esityksessä oli mukana tietoa, taitoa ja tunnetta, jotka välittyivät vahvasti kuulijoille.

Neway Oy

NLP Master Practitioner – vierailevana NLP Trainerinä puhumassa tunteista

Anu Vihonen, Henkilöstövalmentaja, NLP-kouluttaja:
Tiina Pajula on taitava luennoitsija, joka osaa yhdistää aiheeseen liittyvän teorian ja oivalluttavat ajatuksensa saumattomaksi kokonaisuudeksi. Hänestä huokuu aito välittäminen. Voin lämpimästi suositella Tiinaa niin luennoitsijana kuin coachina!

Kurssilaisten palaute:
Kiitos avoimesta kasvutarinastasi. Avaat hienosti kokemuksiasi.

Olet ammattilainen.

Tunteet on tärkeitä, onneksi.

Kiitos oivalluksista.

Olet aito ja rohkea esimerkeillä ohjaaja.

Olen Tiina

Mihin ryhdyn, teen sen aina 100 %. Uskon siihen, että elämä kuljettaa meitä juuri oikeaan suuntaan. Kun uskaltaa erehtyä, olla avoin ja utelias niin harhapoluilta oppii uutta. Mielestäni epäonnistumista parempi sana on elämänkasvu. Valmennan tiedoilla, taidoilla ja sydämeni kutsumuksella.

Mottoni: Muutun elämässä tapahtuvien muutosten mukana.

Ajankohtaista

Blogissani kirjoitan hyvinvointiin liittyvistä aiheista, jotka liittyvät kehomielen moniulotteiseen maailmaan.

Ota yhteyttä

Valmentajana olen tukena ja innostajana. Minusta saa turvallisen ja asiantuntevan hyvinvointioppaan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]